Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης

Επιστροφές εμπορευμάτων με φθορά στην συσκευασία δεν γίνονται δεκτές.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση όπου έχει αλλοιωθεί η συσκευασία μετά απο τυπικό έλεγχο του προιόντος απο το προσωπικό μας και δεν μπορεί να επανατοποθετηθεί στο ράφι μας,τότε δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση η επιστροφή χρημμάτων.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε καλέστε μας στο 26710-26556

Αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν συμπληρώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά την παρακάτω φόρμα

Φόρμα Επιστροφών

Τα στοιχεία σας

Στοιχεία παραγγελίας

Αιτία επιστροφής

Το προϊόν έχει ανοιχτεί* ;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι είστε πραγματικός χρήστης